Inbraakbeveiliging

De aanschaf van een inbraakmeldsysteem is maatwerk. Detectie, verificatie en opvolging is feitelijk waar het om draait en de truc is hier de juiste balans in te vinden gerelateerd aan de hoogte van het risico.

Omdat diefstal misschien nog wel vaker plaatsvindt tijdens werktijd kan een inbraakmeldsysteem een prima basis vormen binnen het beveiligingsplan maar koppelingen met toegangscontrole en camera-observatie worden steeds beter bereikbaar in tal van samenstellingen. Als erkend distributeur van Xtralis Security Management Systemen kan Prisma Beveiliging meedoen in de eredivisie van de beveiligingsbranche.

De inbraakbeveiligingssystemen van Prisma kunt u kopen maar ook huren voor de duur van een project. Dat kan vooral bij bouwprojecten of tijdelijke installaties zeer wenselijk zijn. Op basis van opname op locatie of op basis van tekeningen in combinatie met een programma van eisen projecteren wij voor elke omstandigheid de juiste oplossing. Hierbij houden wij rekening met de regelgeving, de wensen van de klant en de haalbaarheid in organisatorische en financiële zin.

Naast installaties voor het MKB is Prisma Beveiliging gespecialiseerd in het beveiligen en onderhouden van bouwplaatsen, infrastructurele objecten als tunnels, sluizen, verkeerscentrales en tal van objecten waar specifieke kennis gewenst is. We kunnen stellen dat we hier in Nederland echt een naam in hebben opgebouwd.

Prisma Beveiliging is BORG-erkend en al onze monteurs zijn opgeleid binnen de branche aangevuld met productspecifieke trainingen door de fabrikanten waar wij mee samenwerken. Met de BORG-erkenning op zak kunnen we uw installatie aanmelden voor opvolging bij een erkende PAC (Particuliere Alarmcentrale) en hiermee kunt u beschikken over een certificaat dat u veelal voordelen biedt bij het afsluiten van een verzekering.

Heldere afspraken

Aan holle praatjes en loze beloften heeft u niets. Bij Prisma kunt u rekenen op reële adviezen, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Wat we beloven, maken we waar. In alle gevallen geldt: afspraak is afspraak.