DETECTIE, VERIFICATIE, OPVOLGING

Er op kunnen vertrouwen dat uw eigendommen veilig zijn in uw woonhuis, bedrijfspand, op het buitenterrein, of waar dan ook is van een primair belang voor uw welzijn. Halve maatregelen kunnen funest zijn.

De aanschaf van een inbraakmeldsysteem is maatwerk. Detectie, verificatie en opvolging is feitelijk waar het om draait en de truc is hier de juiste balans in te vinden gerelateerd aan de hoogte van het risico. Prisma Beveiliging is een BORG-E gecertificeerd bedrijf en wij werken overeenkomstig de door de Nederlandse bond voor verzekeraars opgesteld risicoklasseindeling ofwel de VRKI. 

Omdat diefstal misschien nog wel vaker plaatsvindt tijdens werktijd kan een inbraak­meldsysteem een prima basis vormen binnen het beveiligingsplan maar koppelingen met toegangscontrole en camera­observatie worden steeds beter bereikbaar in tal van samenstellingen. 

Naast installaties voor het MKB is Prisma Beveiliging gespecialiseerd in het beveiligen en onderhouden van, infrastructurele objecten als tunnels, sluizen, verkeerscentrales en tal van objecten waar specifieke kennis gewenst is. 

Al onze monteurs zijn opgeleid binnen de branche aangevuld met productspecifieke trainingen door de fabrikanten waar wij mee samen­werken. Met de BORG-erkenning op zak kunnen we uw installatie aanmelden voor opvolging bij een erkende PAC (Particuliere Alarmcentrale) en hiermee kunt u beschikken over een certificaat dat u veelal voordelen biedt bij het afsluiten van een verzekering.

Heldere afspraken

Aan holle praatjes en loze beloften heeft u niets. Bij Prisma kunt u rekenen op reële adviezen, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Wat we beloven, maken we waar. In alle gevallen geldt: afspraak is afspraak.