Prisma Beveiliging is een NCP-/KIWA-erkend beveiligings­bedrijf met BORG / BMI / REOB / VCA* -certificaten en kan gezien worden als een uniek bedrijf. Naast reguliere systemen beschikken wij over de nodige kennis en kunde om bouw­gerelateerde en infrastructurele projecten als tunnels, sluizen en complete verkeerscentrales te beveiligen en te onderhouden.

Wij zijn een onderdeel
van de RONAX-groep

Prisma Beveiliging is een erkend beveiligings­installateur opgericht halverwege de jaren 90. Prisma Beveiliging is min of meer ontstaan vanuit het zusterbedrijf Prisma Bouwplaats Service (voorheen PBH Techniek). Dit bedrijf heeft haar sporen verdient als bouwplaats­inrichter en verzorgd de aansluitingen tussen de NUTS-bedrijven en de aannemer die het bouwproject uitvoert. 

Gespecialiseerd in complexe projecten

Prisma Beveiliging heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van complexe projecten zoals auto- en treintunnels, sluizencomplex, datacenters en telecomsites. Voor deze discipline hebben we tal van ervaren monteurs in dienst die de kneepjes van dit specifieke vakgebied beheersen.

Uiteraard kunt u ook voor de aanleg van een systeem in uw woonhuis, bedrijfspand of welk ander complex terecht bij Prisma Beveiliging of het nu gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, cameraobservatie of toegangs­controle, wij zorgen voor een passende oplossing.

Prisma Beveiliging is gevestigd in Diemen maar is landelijk werkzaam en heeft verspreid over het land personeel in dienst. Hiermee zijn we flexibel naar de klant toe en kunnen we snel inspringen op calamiteiten.

Prisma Beveiliging werkt samen met een 24-uurs alarmcentrale (PAC), videotoezichts­ruimtes en regionale alarmopvolgingsbedrijven.

Voordeel voor de klant

Bij Prisma Beveiliging hechten wij veel waarde aan ons team van medewerkers. We zijn er dan ook trots op dat veruit de meeste collega’s al ruim 10 jaar of langer in dienst zijn. De ervaring die we hiermee in huis hebben is enorm groot en dat is niet alleen in ons voordeel maar zeker ook in het voordeel voor de klant.

Meer informatie over Prisma Bouwplaats Service is hier te vinden.