Over Prisma

Prisma Beveiliging is een erkend beveiligingsinstallateur opgericht halverwege de jaren 90. Prisma Beveiliging is min of meer ontstaan vanuit het zusterbedrijf Prisma Bouwplaats Service (voorheen PBH Techniek). Dit bedrijf heeft haar sporen verdient als bouwplaatsinrichter en verzorgd de aansluitingen tussen de NUTS-bedrijven en de aannemer die het bouwproject uitvoert. Met de toenemende vraag naar beveiliging op de bouwplaats is Prisma Beveiliging uitgegroeid tot een volwassen onderneming. Prisma Bouwplaats Service verzorgd nog altijd veel voorbereidende werkzaamheden voor Prisma Beveiliging en dat maakt deze combinatie uniek en aantrekkelijk voor veel partijen om mee samen te werken.

Minimaal even uniek als de bouwplaatsbeveiliging is dat Prisma Beveiliging zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van complexe projecten zoals auto- en treintunnels, sluizencomplex, datacenters en telecomsites. Voor deze discipline hebben we tal van ervaren monteurs in dienst die de kneepjes van dit specifieke vakgebied beheersen.

Uiteraard kunt u  ook voor de aanleg van een systeem in uw woonhuis, bedrijfspand of welk ander complex terecht bij Prisma Beveiliging of het nu gaat om inbraak-, brand-, camera-observatie- of toegangscontrole-, wij zorgen voor een passende oplossing.

Prisma Beveiliging is gevestigd in Diemen maar is landelijk werkzaam en heeft verspreid over het land personeel in dienst. Hiermee zijn we flexibel naar de klant toe en kunnen we snel inspringen op calamiteiten.

Prisma Beveiliging werkt samen met een 24-uurs alarmcentrale (PAC), videotoezichtsruimtes en regionale alarmopvolgingsbedrijven.

Bij Prisma Beveiliging hechten wij veel waarde aan ons team van medewerkers. We zijn er dan ook trots op dat veruit de meeste collega's al ruim 9 jaar of langer in dienst zijn. De ervaring die we hiermee in huis hebben is enorm groot en dat is niet alleen in ons voordeel maar zeker ook in het voordeel voor de klant.

Meer informatie over Prisma Bouwplaats Service is hier te vinden.