Toegangscontrole

Vanzelfsprekend vertrouwt u op uw eigen medewerkers en zeker ook op uw gasten maar uit statistische gegevens blijkt helaas dat er tijdens werktijd veel wordt weggenomen uit uw kantoor of bedrijfspand. Dit blijft vaak niet bij een pak A4 papier of een pak koffie. Grote inbraken worden eveneens regelmatig van binnenuit voorbereid door mensen die de situatie goed kennen.

Comfort en continuïteit
Toegangscontrole kan niet alleen een oplossing bieden maar het kan ook het comfort en gebruiksgemak binnen uw organisatie vergroten. Al naar gelang de inrichting weet uw waar uw medewerkers en gasten zijn en kunt u bijvoorbeeld zien of een spreekruimte beschikbaar is. Heeft u medewerkers die op meerdere locaties werkzaam kunnen zijn dan realiseert u dat met een gelijke toegangspas en/of eventuele code. Ook als u iemand tijdelijk en op afstand toegang wenst te verschaffen tot een bepaalde ruimte of gebouw dan kunt u dit organiseren van achter uw bureau. Prisma beveiliging heeft ruime ervaring met toegangscontroleprojecten van een laag tot een hoog beveiligingsniveau. Indien gewenst nemen wij het gehele beheer voor u uit handen. Om dit te realiseren maken we gebruik van externe servers ondergebracht in datacenters die voorzien zijn van alle techniek om uitval te voorkomen. Hiermee creëren we niet alleen een uiterst veilig systeem maar ook de continuïteit wordt hierbij gewaarborgd.
 
Biometrie
Innovaties op het gebied van toegangscontrole vinden hun oorsprong veelal vanuit de biometrie. Zo spelen vingerprintscanners (fingerprint readers)  en gezichtsherkenning een belangrijke rol binnen het hogere segment van de markt. Prisma Beveiliging past deze technieken ook toe op plaatsen waar dit om praktische redenen zinvol kan zijn. Denk aan medicijnruimtes of computerrooms waar personeel met volle handen loopt. De achterliggende systemen kunnen variëren van stand alone oplossingen tot multi-site systemen al dan niet volledig geïntegreerd binnen een Security Management Systeem. Prisma Beveiliging is onder meer dealer van Xtralis en onder gerenommeerde namen als ADPRO en FastTrace bieden wij de meest uiteenlopende oplossingen.