ALS IEDERE SECONDE ECHT TELT

Des te eerder een brand is gedetecteerd, hoe meer kans op behoud van lijf en leden en voortzetting van de bedrijfs­activiteiten. De keuze van de juiste detectiemethodes is essentieel en dat is waar Prisma Beveiliging voor staat.

Een brand kan verwoesten wat u met zorg en inspanning heeft opgebouwd. Daarom doet Prisma Beveiliging er alles aan om uw pand, tunnel of projectlocatie brandveilig te maken, in nauw overleg met u, uw verzekering en de brandweer. Naast diverse branddetectie­systemen levert Prisma Beveiliging verschillende soorten blussystemen, brandslang­haspels en noodverlichting.

Speciale projecten

Prisma Beveiliging heeft zich naast de aanleg van reguliere brandmeldsystemen gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van brandmeldsystemen in diverse tunnels en infrastructurele projecten in geheel Nederland. Zo komen wij op tal van bijzondere locaties terecht waar betrouwbare brandmeldsystemen absoluut noodzakelijk zijn. Prisma Beveiliging kan vrijwel ieder systeem aanleggen of in onderhoud nemen volgens de daartoe geldende regelgeving. Naast reguliere brandmeldsystemen zijn wij vertrouwd met diverse Aspiratie- en Lineair-thermische detectie Systemen.

Ontruimings- en alarminstallaties

Wanneer er ergens brand uitbreekt of een andere calamiteit plaatsvindt, dient iedereen het pand of het terrein zo snel mogelijk te verlaten. Dit realiseren we met behulp van een ontruimingsinstallatie.

Service & Onderhoud

Bij Prisma Beveiliging zijn we in staat om de volgende systemen te onderhouden:

– Notifier, FireClass, Penta en Siemens Cerberus brandmeldpanelen

– Securiton , Stratos & Vesda aspiratiesystemen

– LIST Sensorkabel thermische lijndetectie

– AP-Sensing en Yokogawa glasvezeledetectie

– Diverse merken noodverlichting

– Diverse merken blusgassystemen.