Nieuwsbrief november 2015

 

Prisma Beveiliging gaat een stap verder....
View this email in your browser

Prisma Beveiliging realiseert directe
koppeling met Projectbox
van Construction Media

Veiligheid gaat voor alles

Dat veel bouwbedrijven in Nederland gebruik maken van de Projectbox faciliteit van Construction Media waarmee aannemers en onderaannemers geïnstrueerd worden voordat zijn een bouwplaats betreden dat is inmiddels goed bekend in de bouwwereld. Met deze online faciliteit worden volledige audiovisuele introducties met kennistoets geboden voordat eigen medewerkers, onderaannemers en leveranciers een specifiek bouwterrein betreden.

Dat Prisma Beveiliging toegangscontrole-oplossingen biedt om dezelfde bouwplaats te kunnen betreden kunnen we inmiddels ook wel als een bekend gegeven beschouwen. Of het nu gaat om een tourniquet container, een slagboom of een schuifpoort, Prisma Beveiliging kan deze toepassingen verzorgen inclusief de benodigde toegangscontrolesystemen zodat alleen geautoriseerd personeel de bouwplaats kan betreden.

Gemak dient de mens

Uniek is dat beide systemen nu gekoppeld kunnen worden. In de praktijk betekent dit dat de online registratie binnen Projectbox automatisch kan leiden tot autorisatie binnen het toegangscontrolesysteem van Prisma Beveiliging. Prisma Beveiliging maakt hierbij gebruik van de relevante gegevens die worden ingevoerd en vrijgegeven binnen Projectbox. Personeel en/of leveranciers die zich aanmelden via Projectbox hoeven zich niet langer opnieuw aan te melden binnen het toegangscontrolesysteem maar kunnen direct gebruik maken van hun toegangspas om de bouwplaats te betreden.

De voordelen:

  • 1 keer aanmelden in plaats van 2 keer aanmelden.
  • De onderliggende systemen blijven functioneel gelijk functioneren in relatie tot rapportages en het maken van instellingen.
  • Het comfort en de tijdwinst spreken voor zich.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een nadere introductie.